Om a-tina.dk

 

 

TNJ Administrationsservice er grundlagt af Tina Nymark Jensen i foråret 2011. Idéen bag TNJ Administrationsservice er at tilbyde mindre virksomheder en flexibel og kompetent arbejdskraft, som kan tilpasses efter kundernes behov og sæson.

Jeg brænder for at arbejde med de mindre og nystartede virksomheder, som er i gang med at slå sit brand fast på markedet. Jeg har igennem mine år i netop mindre nystartet virksomheder fået erfaringen med en bred vifte af administrative opgaver.

For mange mindre virksomheder er der store omkostninger forbundet med at fastansætte en administrativ medarbejder og derudover er det heller ikke altid nødvendigt at ansætte en medarbejder til del- eller fuldtid. TNJ Administrationsservice vil derfor kunne være en attraktiv samarbejdspartner set ud fra et økonomisk synspunkt.  

Hvem er Tina Nymark Jensen? Jeg er 36 år og har midtvest jyske rødder. I de sidste 12 år har jeg boet og arbejdet i Aarhus. Jeg har igennem flere år haft tanke om at starte min egen virksomhed, da jeg stortrives med variation i min hverdag og synes det er spændende at mødes med forskellige mennesker og virksomhedstyper. I begyndelsen af foråret 2011 valgte jeg at nu var tidspunktet inde til at springe ud i det ukendte og se om drømmen kunne gå i opfyldelse. En beslutning som jeg bestemt ikke har fortrudt.

Som person er jeg nysgerrig efter at prøve nogle forskellige ting af og ser det som et stort privilegium at lære nye ting dagligt. Jeg sætter en meget stor ære i at løse opgaver til kundens tilfredsstillelse og elsker når dette gøres med et brugbart resultat for kunden. Jeg er stædig og bliver ved indtil kampen er vundet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Every company needs a-tina